14 Mayıs 2009 Perşembe
13 Mayıs 2009 Çarşamba
STUDENTSN tanıtım

bu siteye 20.10.2008 tarihinden bu yana üyeyim. site gerçekten süper.. hertürlü arkadaşlığa dostluğa bilgi paylaşımına ulaşabileceğiniz, sıkılmadan vakit geçirebilceğiniz daha doğrusu waktinizi dahiL nasıL geçtiğini anlayamayacagınız tek site...
facebook'a bence rakip görebilceğim tek site.şu anda 500.000 GEÇKİN üyesi bulunan siteni gün geçtikçe ziyaretçi ve üyesi artıyor. site yoğunluk olarak öğrenciler için kurulmuş.
genelde öğrenci arkadaşları toplandığı sosyal bir alan.
sitenin sıloganı ise GÜLÜMSE her ne olursa olsun herşeye karşılar we GÜLÜMSEMEYİ KESİNLİKLE eksik etmiyorlar. sitede emin olun keşfediceğiniz çok şey war..
bu site anlatılmaz yaşanır.. bence sizde bu siteye katılmalısınız.
Emin olun hiç pişmanlık duymuyacaksınız..
garantiyi ben werebilirim....
Şimdiden hepnize eğlenceli wakitler....
SİTEYE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ
Islak KEk
.jpg)
İÇİNDEKİLER :
- 2 yumurta
- 1 bardak toz şeker
- 1 bardak süt
- 1 bardak sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- yarım paket kakao
- aldığı kadar un
HAZIRLANIŞI :
- Yumurta,yağ,şeker,süt ve kakao iyice çırpılır sonra bu karışımdan
1 su bardağı ayrılır - .Kalan karışıma kabartma tozu, vanilya ve un ilave edilirkarıştırılır
- 180 derecelik onceden ısıtılmış fırında 50 dk pişirilir fırından çıkarınca ayırdığımız karışım üzerine dökülür...
- afiyetle yenilir :)
daha fazlasına buradan ulaşabilirsiniz

İÇİNDEKİLER :
- 1 tavuk
- Karnabahar
- Bezelye
- Mısır
- 2-3 yemek kaşığı un
- 200 gr ekşi kaymak
- Tuz
- Karabiber
- Havuç
HAZIRLANIŞI :
- Tavuğu haşlayın ve etini ayırın. Doğradığınız sebzeleri tencereye alın, üzerine tavuğun suyundan koyup pişirin.
- 3 kaşık unu az sulandırıp yemeğe ekleyin. 5 dakika kadar daha pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırın, ardından tavuk etini ekleyin
- Son olarak 200 gr ekşi kaymağı koyup karıştırın. Kaymağı koyduktan sonra yemeği ocak üstünden alın.
- Artan tavuk suyuyla pilav yapıp, yemekle birlikte servis yapın.
daha fazlasına burdan ulaşabilirsiniz
Yalancı Tavuk Göğüsü

İÇİNDEKİLER :
- 150 gr margarin
- 1 su bardağı un
- 1 kaşık nişasta
- 1,5 su bardağı şeker
- 1 paket vanilin
- 1 litre süt
HAZIRLANIŞI:
- Orta boyutta ki tencerede yağı eritin.
- Un ve nişastayı yağın içine ekleyip biraz kavurun.
- Sonra kalan malzemeleri de ekleyip yoğun bir kıvama gelinceye kadar karıştırarak pişirin.
- Ateşten alıp mikser ile birkaç dakika karıştırın.
- Geniş bir borcama yayıp, buzdolabında soğutun.
- Servis yapacağınız zaman tarçın ile süsleyin (ben tarçını kağıttan kestiğim bir şeklin üzerinden döktüm).
- siz bi deneyin eğer olurda beğenmezseniz komsunuza misafirliğe gidip hediye edin :)
12 Mayıs 2009 Salı
Habib'in Web Günlüğü
Bu siteyi yeni keşfettim. Yazdıkları yazılarda hoşuma gidiyor, çünkü çok doğal. hayatın içinden konuları güncel yasamdan kesiterle birleştirip çok hoş bir yazı ortaya çıkarmış. En önemliside okuyucuyu sıkmaması mutluluk weriyor. genelde bi yazı okurken insanlar çok kısa bi sürede sıkılıyor ama bu diğerlerinden çok farklı. Blog siyasi E-kitaplardan günlük yaşama geniş yelpazede içerik sunmakta. En beğendiğim yazısı "Siz Acemler Palavra Atmayı İyi Bilirsiniz". okumanızı tavsiye ederim. uğramaktan zararlı çıkmayacaksınız... Ziyaret etmek için: h4bib
Sahanda Yumurta
Yumurta erkekler için en önemli gereksinimdir. Belkide bu olayın çoğu Erkek farkında Değil. öncelikle bu tarifi öğrenci arkadaşlara ve eşiyle kavga edip aç kalan erkeklere armağan ediyorum...
İLk olarak malzemelerimizi yazalım.
İLk olarak malzemelerimizi yazalım.
- Yumurta (adetini açlığa göre belirliyelim) biz bunu normal bi insana göre ele alalım.
- tava
- yağ
- tahta kaşık
- tuz
(isteğe bağlı sucuk,peynir)
ilk olarak tavamızı ocaga koyup ocagımızı ateşliyoruz...
ikinci olarak tavamızın ısındığını anladığımız anda 1 kaşık margarinizmizi içine atıyoruz.
margarinimiz erdikten sonra yumurtalarımızı mermere hafif bir hamleyle vurmak kaydıyla kırıyoruz ve ortalığa damlatmadan tavaya çakışyoruz.
2 dk bekledikten sonra beyazksımları fazla yanmadan ocaktan alıp, ekmeği sarı kısmına banarak veya oyarak afiyiytle yiyiyoruz..
Afiyet olsun ;)
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)